Preskoči na vsebino


POSTNA DUHOVNA OBNOVA 2018

POSTNA DUHOVNA OBNOVA 2018 –

ZNOVA IN DRUGAČE!!

ŠENTJAKOB

»Pojdite in si priskrbite živali 

za svoje družine

ter zakoljite pashalno jagnje.«    (2 Mz 12,21)

Prijave zbira do srede, 7. 3. 2018, po elektronski pošti Miriam – miriamstanonik03@gmail.com

 

Dragi geštaltisti in geštaltistke!

Včasih se zgodi zaplet, za katerega bi bilo boljše, če bi ga ne bilo, a ker je že tukaj, ga rešujemo. Adergas, kamor smo vas vabili, in kjer smo rezervirali, je poln. Ja, nekoliko  nerodno se je pred dvema letoma kot rezerviran zapisal naslednji konec tedna. In ker so polni domovi, kjer vse bi lahko izpeljali načrtovano, je potrebna sprememba!

Postni čas je tukaj in prisrčno vas vabimo na postno duhovno obnovo, ki bo v soboto, samo v soboto, 10. marca 2018, v Šentjakobu ob Savi, Šentjakob 33, 1231 Ljubljana – Črnuče, kjer je prostor prijazno odstopil naš geštaltist, župnik Marko Jeromel. Začnemo torej v soboto ob 9.00 in se družimo do večera, to je do 19.00. Vmes bo seveda čas za kosilo – možnosti pa dve – iz svojega nahrbtnika ali na pizzo (in kar imajo še tam) v pizzerijo Boccaccio.

Na tokratni duhovni obnovi bomo skupaj razmišljali, risali, peli in se ukvarjali z našimi skritimi čustvi. Taka so lahko zaradi nešteto različnih razlogov, ki so lastni vsakemu posamezniku; ker so za nas boleča, ker nam morda niso všeč in si jih ne želimo priznati ali pa se jih preprosto niti ne zavedamo. Na srečanju ne bomo iskali razlogov, zakaj so ta čustva skrita, pomaknjena na stran v naši zavesti, morda tudi v podzavesti, ampak bomo poizkušali ta čustva prepoznati, jih začutiti in jih osmisliti na način, da nam bodo lahko služila za naše doseganje dobrega življenja.

Ker pa je to čas, ko je potreben tudi občni zbor društva in je združen s podelitvijo potrebnih in zasluženih priznanj geštaltpedagoginjam in geštaltpedagogom (vsem, pa morda še komu, ki boste priznanja prejeli na Tomaževi proslavi), bomo izpeljali še občni zbor, česar smo zdaj tudi že vajeni, kar takoj v soboto ob 9.00. Vabljeni tudi vsi tisti člani društva, ki morda ne boste mogli ostati z nami vso soboto.

Pa nikar na članarino ne pozabite J

Naslov Šentjakob ob Savi, Šentjakob 33, 1231 Ljubljana - Črnuče

Prijave zbira do srede, 7. 3. 2018, po elektronski pošti Miriam – miriamstanonik03@gmail.com

Torej se vidimo.

Komaj čakava …     Mateja in Katja  :-)
Lokacija:
Print Friendly and PDF