Preskoči na vsebino


S tenkočutnostjo do sebe v letošnji advent …

ADVENTNA DUHOVNA OBNOVA 2018

»Ko bi govoril človeške in angelske jezike, ljubezni pa bi ne imel, sem postal brneč bron ali zveneče cimbale.«  (1 Kor 13,1)

S tenkočutnostjo do sebe v letošnji advent …

Dragi geštaltisti in geštaltistke!

Adventni čas je kljub visokim zunanjim temperaturam skoraj že tukaj in prisrčno te vabimo na adventno duhovno obnovo, ki bo 16. in 17. novembra 2018, v nam tako ljubem Domu sv. Jožefa v Celju. Začnemo v petek, 16. 11. z večerjo ob 19.00, in se družimo do sobote, 17. 11., do večerje, kar je do 19.00.

Na tokratni duhovni obnovi bomo skupaj razmišljali, risali, trgali, lepili, plesali, peli in se ukvarjali z mnogimi jeziki, ki jih uporabljamo in nas zaznamujejo. Na način, lasten vsakemu posamezniku. V službi koga / česa?  Na srečanju jih bomo skušali prepoznati, začutiti in jih osmisliti na način, da nam bodo lahko služili na poti dobrega, iskrenega in polnega življenja. Da bo geštalt ponovno pot ljubezni do sebe, pot tankočutnosti do sebe in tebe …

Hkrati bo srečanje tudi priložnost, da poravnate članarino za »nazaj«, za tekoče leto ali »za naprej«.

Prijave na duhovno obnovo zbira do srede, 14. 11. 2018, po elektronski pošti Miriam – miriamstanonik03@gmail.com

POZOR! V Celje se za bivanje tam prijavite sami! Ob prijavi boste tudi povedali, ali boste večerjali prvi večer, morda oba, ali le enega ali sploh nič … Torej, ne pozabite si rezervirati postelje in stolčka za mizo .

Torej se vidimo in doživimo.

Komaj čakava …

Petra in Miriam  :-)

Vabilo v pdf obliki ...
Lokacija:
Print Friendly and PDF