Preskoči na vsebino


PRESTAVLJENO ZDNJE SREČANJE

Skladno z aktualnim dogajanjem v svetu, Evropi, pri nas …
Načrtovano deseto, zadnje srečanje 8. skupine v tem koncu tedna ODPOVEDUJEMO.
Nihče od nas ni paničen, za tako odločitvijo je (upamo trditi) zdrav in temeljit razmislek, da morda lahko tudi na tak način (samozaščitno) pripomoremo, da se bo tale nagajajoči virus vsaj med nami kasneje ali pa sploh ne pojavil.
Upoštevali smo smernice, ki jih je vsem članicam Univerze v Ljubljani včeraj posredoval rektor univerze, pa tudi usmeritve, o katerih že dva dneva govori NIJZ.
V tem srečanju ne moremo zagotoviti, da bi bili udeleženci ves čas bivanja v Celju na razdalji »zgolj« 1,5 m, ker je program za to srečanje načrtovan drugače, in nenazadnje, ker so trije dnevni obroki vseh udeležencev za isto mizo.
Ob čestitkah ob zaključenem seminarju bi se tudi težko izognili stisku roke in objemu, od iskrenih prijateljev pa se tudi ne poslavljamo le »s pomahkom roke«.
V tem trenutku torej ODPOVEDUJEMO srečanje v februarju in ga napovedujemo v terminu, ki je rezerviran za nadomestno srečanje (7. – 10. 5. 2020).

Verjamemo, da boste z razumevanjem in odobravanjem sprejeli tole sporočilo, čeprav smo te dneve imeli rezervirane že dolgo časa. A v življenju se vse zgodi z razlogom.

MS

Lokacija:
Print Friendly and PDF