Avtor: orgespedagog Objavljeno: 2. 12. 2011

NE PREZRI - Pozdravček in prijazno vabljeni na prednovoletno srečanje vseh generacij geštaltistov!

Kraj: Gostišče Na Pajčni, Male Rebrce 6a, 1303 Zagradec Datum: Sobota, 10. 12. 2011 Zbiranje: ob 16.30 - 17.00 ure Večerja: ob 17.00 uri Udeležba: vse generacije geštaltistov s svojimi najdražjimi Kdor bi želel, lahko v našem Gostišču tudi prenoči in zabavo zaključi šele z zajtrkom naslednjega dne.

Pred nami je spet eno super veselo druženje. Z Markom in staršema bomo poskrbeli za pogostitev (katere dobrote vas bodo pričakale, si lahko preberete v prilogi - meniju). Za zabavni program bo poskrbela vedno nasmejana in polna idej, iger, pesmi in šal (tramtaram!) Maja Bobnar, ki je dolgoletna animatorka in celo vodi delavnice za animatorje! Kdor ima še kakšno dobro idejo za program, naj se ji kar javi. Vse pa prijazno povabim, da nas razveselite in večer popestrite še s svojimi glasbili.

Prosim, da svojo udeležbo potrdite do ponedeljka, 5. 12. 2011 na e-mail: murntanja@gmail.com Navedite prosim število odraslih oseb in število otrok, ki bi želeli malo manjši (in posledično cenejši) meni.

Uuuuhh, spet bo en super večer z vami! Veselim se ga že! Objem, Tanja

p.s. Kako do nas: Gostišče Na Pajčni je iz Ljubljane oddaljeno približno 50 km. Najhitreje pridete do nas, če greste po avtocesti v smeri Novega mesta do Ivančne Gorice. Tam na koncu avtocestnega izvoza zavijete levo v smer proti Žužemberku in nadaljujete še 15 km po regionalni cesti. Gostišče je v vasi Male Rebrce na levi strani, tik ob cesti, parkirate lahko tudi na velikem parkirišču na desni strani ceste.

Od Novega mesta do Pajčne je približno 35 km, najhitrejša pot vodi skozi Stražo, Sotesko in Žužemberk, saj je gostišče od Žužemberka oddaljeno le še štiri kilometre, tokrat bo velika rumena zgradba na desni strani.

Podrobnosti in zemljevid na spletni strani: http://www.napajcni-murn.si/

NOVOLETNI MENI Predjed: Telečja terina z rukolo Domača bržola ƒ Goveja juha z rezanci Šampinjonova kremna juha ƒ Glavna jed (na ploščah) Telečji zrezek v naravni omaki Pečenka v zelenjavnem ovoju Puranji pariški zrezek Svinjski dunajski zrezek ƒ Pražen krompir Gratinirane testenine Riž Pomfrit Zelenjava z maslom ƒ Sestavljena solata ƒ Jabolčni zavitek ƒ Cena: 16 EUR