Avtor: Objavljeno: 28. 11. 2019

MEDNARODNA KONFERENCA

Učitelji, pedagogi, mladinski delavci, vzgojitelji in drugi,
ki ste vključeni v vzgojno in pedagoško delo

Vabljeni na

MEDNARODNO KONFERENCO

»Personal growth as a tool in Youth and Pedagogical work«
«OSEBNA RAST KOT ORODJE V MLADINSKEM IN PEDAGOŠKEM DELU«

Društvo Salezijanski mladinski center Maribor organizira konferenco skupaj z uglednimi strokovnjaki, ki bodo podkrepili inovativno idejo novega orodja v mladinskem delu.
Konferenca bo potekala v Mariboru, v Majcnovi dvorani Don Boskovega Centra Maribor, Engelsova ul. 66, v torek, 10. 12. 2019, od 9.00 do 15.30 ure.

JEZIK KONFERENCE: angleški

METODA ORODJA: GEŠTALT PEDAGOGIKA

Konferenca je del mednarodnega projekta »PERSONAL GROWTH AS A TOOL IN YOUTH WORK«, ki ga sofinancira Evropska unija preko programa Erasmus + Mladi v akciji. V projektu smo sodelovali s partnerji iz Belgije in Poljske.
Na konferenci bomo govorili o duševnem zdravju mladih v Sloveniji in EU, pomembnosti relacijskih procesov znotraj različnih sistemov, pomembnosti osebne rasti skozi izkustveno učenje ter predstavili mednarodni projekt in NOVO ORODJE v mladinskem delu.

Prosimo, da svojo udeležbo sporočite z elektronskim PRIJAVNIM OBRAZCEM do četrtka 05. 12. 2019. Za dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu drustvosmc@gmail.com ali na telefonski številki društva, 041 331 238 (Sanja Obaha Brodnjak).

 

VABILO V PDF FORMATU